Σανταλόξυλο 10ml

14.50

Εξάγεται από το ξύλο του δέντρου, με απόσταξη ατμού. Σύσταση: Με μεγάλη περιεκτικότητα (70%) σε Σεσκιτερπενόλες: καδινόλη, βαλσαμιόλη και καρυοφυλλένιο, συστατικά που χαρίζουν στο έλαιο τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Περιγραφή

ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ 

ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ – ΤΟ ΦΥΤΟ
Ή Καρδιόξυλο. Επιστημονική ονομασία: Santalum Album. Περιγραφή: Μικρό αειθαλές δέντρο ύψους έως 9 μ., της οικογένειας Ρυτοειδών. Σανταλόξυλο είναι το ξύλο όπου το δέντρο έχει αφήσει το μυρωδάτο κιτρινωπό έλαιό του. Ιδανικά, το Σανταλόξυλο πρέπει να είναι άνω των 60 ετών. Καταγωγή: Ανατολική Ινδία. Ιστορία: Ήδη από τον 5ο αι. π.Χ. το Σανταλόξυλο ήταν πολύτιμο ως ξύλο και ως αρωματικό έλαιο.

ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ «ΒΙΟΛΟΓΟΣ»
Τεχνική: Εξάγεται από το ξύλο του δέντρου, με απόσταξη ατμού. Σύσταση: Με μεγάλη περιεκτικότητα (70%) σε Σεσκιτερπενόλες: καδινόλη, βαλσαμιόλη και καρυοφυλλένιο, συστατικά που χαρίζουν στο έλαιο τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μυρωδιά: Δροσερή και πικάντικη, ανατολίτικου ύφους και χρώμα κίτρινο απαλό. Χώρα προέλευσης: Ινδία

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Με αιθέρια έλαια Μαύρου Πιπεριού, Λιβανιού, Νερολί, Πατσουλί, Κέδρου, Μύρου, Τριαντάφυλλου, Λεβάντας, Σιτρονέλας, Υλάνγκ – Υλάνγκ.

Περισσότερα για την ασφάλεια στη χρήση των αιθέριων ελαίων εδώ

Κωδικός προϊόντος: 5213004630301 Κατηγορία:
16746

Επόμενο Προιόν

Πεύκο 10ml
7.80
Περισσότερα