Τριαντάφυλλο 10ml

28.90

Εξάγεται από τα πέταλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μία σταγόνα αιθέριου ελαίου γι’ αυτό και είναι τόσο πολύτιμο σε όλο τον κόσμο.

Out of stock

Περιγραφή

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 20% 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΤΟ ΦΥΤΟ
Επιστημονική ονομασία: Rosa. Περιγραφή: Θαμνώδες μεσαίου μεγέθους δέντρο που αριθμεί πάρα πολλά διαφορετικά είδη. Ιστορία: Από απολιθώματα γνωρίζουμε ότι το τριαντάφυλλο υπάρχει πάνω από 30 εκατομμύρια έτη στη γη. Αναφέρεται στις πηγές ως η «βασίλισσα των λουλουδιών» και έχει εμπνεύσει όχι μόνο την ιατρική αλλά και τα γράμματα και την τέχνη. Ο Ηρόδοτος μαρτυρεί ότι ο βασιλιάς Μίδας (6ος αι. π.Χ.) διώχθηκε από τον περσικό στρατό γιατί μετέφερε τις τριανταφυλλιές του στη Μακεδονία όπου εξορίστηκε! Μαρτυρίες για το φυτό υπάρχουν και από τον Θεόφραστο και τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ «ΒΙΟΛΟΓΟΣ»
Τεχνική: Εξάγεται από τα πέταλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μία σταγόνα αιθέριου ελαίου γι’ αυτό και είναι τόσο πολύτιμο σε όλο τον κόσμο. Χώρα προέλευσης: Βουλγαρία

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Με αιθέρια έλαια Λεμονιού, Περγαμόντου, Σανταλόξυλου, Λεβάντας, Υλάνγκ – Υλάνγκ, Φασκόμηλου, Γερανιού, Μαντζουράνας, Γιασεμιού.
Περισσότερα για την ασφάλεια στη χρήση των αιθέριων ελαίων εδώ

Κωδικός προϊόντος: 5213004631629 Κατηγορία:
16762

Επόμενο Προιόν

Σημύδα 10ml
8.90
Περισσότερα