Βιολογικό Λάδι Καρύδας 330ml

8.40

Κωδικός Προϊόντος: 5213004631964 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

ΚΑΡΥΔΑ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ – ΒΡΩΣΙΜΟ
Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».
Βιολογικό και έξτρα παρθένο, πολύ υψηλής ποιότητας. Το Έλαιο Καρύδας έχει διεθνή αναγνώριση για τις περιποιητικές του ιδιότητες. Παράγεται από ώριμες καρύδες με ψυχρή έκθλιψη και έχει εξωτικό άρωμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Πλούσιο σε λαυρικό οξύ, Βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας.

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Το Έλαιο Καρύδας, χάρη στη μοναδική και πολύτιμη σύνθεσή του αλλά και στον τρόπο παραγωγής του, που εξασφαλίζει υψηλή καθαρότητα και ποιότητα, έχει τον τίτλο του πιο υγιεινού ελαίου από όλα. Τονώνει τον μεταβολισμό του οργανισμού και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα. Είναι πλούσιο σε υγιή κορεσμένα λιπαρά που έχουν ποικίλες ευεργετικές και μοναδικές επιδράσεις, σε σχέση με  άλλα λίπη, στη διατροφή. Τα λιπαρά αυτά μπορούν να ενισχύσουν την καύση λίπους και να παρέχουν στο σώμα και τον εγκέφαλο άμεση ενέργεια. Αυξάνουν, επίσης, την καλή HDL χοληστερόλη στο αίμα, η οποία συνδέεται με μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Τα περισσότερα λίπη στη διατροφή ονομάζονται τριγλυκερίδια μακράς αλυσίδας, αλλά τα λίπη στο Έλαιο Καρύδας είναι γνωστά ως τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (MCTs), γεγονός που τα καθιστά πιο ωφέλιμα για τον οργανισμό, αφού πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ, όπου χρησιμοποιούνται ως γρήγορη πηγή ενέργειας ή μετατρέπονται σε κετόνες.  Οι κετόνες μπορούν να έχουν ισχυρά οφέλη για τον εγκέφαλο και μελετώνται επιστημονικά ως θεραπεία για την επιληψία, τη νόσο Alzheimer κ.ά..

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Το Έλαιο Καρύδας είναι διάσημο ως αντιγηραντικό γιατί διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας ένα φυσικό «πίλινγκ» που αφήνει το δέρμα ανανεωμένο, φωτεινό και βελούδινο. Ως συστατικό σε μάσκες μαλλιών καταπολεμά το φριζάρισμα, την ξηροδερμία, την πιτυρίδα και την ξηρότητα της τρίχας. Ιδανικό ως συστατικό για προϊόντα ντεμακιγιάζ αφού δεν του αντιστέκεται ούτε η πιο «σκληρή» αδιάβροχη μάσκαρα. Σε μάσκα περιποίησης προσώπου, λειτουργεί και ως ενυδατικό και ως αντιβακτηριδιακό. Ενυδατώνει αποτελεσματικά τα πολύ ξηρά σημεία του σώματος, όπως φτέρνες και αγκώνες ενώ, μέσα σε λοσιόν για τον ήλιο, προστατεύει από την ακτινοβολία (φυσική προστασία UV 10) και την ξηρότητα. Αγαπημένο συστατικό για ενυδατικά lipbalms, για κρέμες προσώπου νύχτας, για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας αλλά και για δροσερή αναπνοή και λευκότερα δόντια!

ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ως βρώσιμο, το λάδι καρύδας δίνει εξωτική γεύση στο φαγητό και είναι μια πολύ υγιεινή εναλλακτική που μεταβολίζεται πολύ πιο γρήγορα και αυξάνει τις καύσεις του λίπους!