Άγριο Τριαντάφυλλο 10ml

8.40

Εξάγεται από τα πέταλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Συστατικά: Μεγάλη περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα (Omega 3 και 6).

Κωδικός Προϊόντος: 5213004631704 Κατηγορία: Ετικέτα:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΓΡΙΟ – ΚΥΝΟΡΟΔΟ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΓΡΙΟ – ΤΟ ΦΥΤΟ
Επιστημονική ονομασία: Rosa Musgueta.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΓΡΙΟ – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ «ΒΙΟΛΟΓΟΣ»
Τεχνική: Εξάγεται από τα πέταλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Συστατικά: Μεγάλη περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα (Omega 3 και 6). Χώρα προέλευσης: Βραζιλία

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ισχυρό αντιγηραντικό, αντιοξειδωτικό, επουλωτικό.

ΧΡΗΣΗ
Πασίγνωστο ως αντιγηραντικό, για την αναγεννητική του δράση στους ιστούς και την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καλλυντική περιποίηση λαιμού, ντεκολτέ και στήθους. Βοηθά στην επούλωση ουλών και στην αντιμετώπιση ραγάδων (και για εγκυμοσύνη). Αντιμετωπίζει ευρυαγγείες, κιρσούς, Ανακουφίζει από ηλιακά εγκαύματα.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Με αιθέρια έλαια Λεμονιού, Φασκόμηλου, Γιασεμιού, Σανταλόξυλου, Λεβάντας, Υλάνγκ – Υλάνγκ, Μαντζουράνας, Γερανιού.

Περισσότερα για την ασφάλεια στη χρήση των αιθέριων ελαίων εδώ