Σιτέλαιο 100ml

9.10

Από το φυτό με επιστημονική ονομασία Triticum Vulgare. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ειδικά για ώριμες επιδερμίδες, και σε σαπούνια. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.

Κωδικός Προϊόντος: 5213004630486 Κατηγορία: Ετικέτα:

ΣΙΤΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ
Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».
Από το φυτό με επιστημονική ονομασία Triticum Vulgare. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ειδικά για ώριμες επιδερμίδες, και σε σαπούνια. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Πλούσιο σε Βιταμίνες Α, B1, B2, B3, B6, C, D, F, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία.

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Το Σιτέλαιο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στην αντιμετώπιση δύσκολων δερματοπαθειών όπως η δερματίτιδα, το έκζεμα και η ψωρίαση. Βοηθά, επίσης, στην αντιμετώπιση της λεύκης. Επουλώνει έλκη και εγκαύματα καθώς και ουλές. Συντελεί στην καλή κυκλοφορία του αίματος, εφόσον το απλώσουμε στην πάσχουσα περιοχή. Βελτιώνει τη συνολική καρδιακή λειτουργία και ενισχύει το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα. Συμβάλλει στον έλεγχο της χοληστερίνης.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Το Σιτέλαιο έχει αντιγηραντική δράση καθώς βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας. Και το πιο εντυπωσιακό, αναδομεί τα κατεστραμμένα από την ηλιακή ακτινοβολία κύτταρα! Είναι πολύ καλό συστατικό για καλλυντικά προσώπου και σώματος ώριμων επιδερμίδων. Προλαμβάνει την ξηρότητα, περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες και είναι αγαπητό ως συστατικό για lipbalms και σαπούνια περιποίησης.