Η ιστορία μας στις Πρωτεΐνες ξεκίνησε από μία προσωπική πρόκληση: να βρούμε, ως αθλητές, τα καλύτερα και αγνότερα πρωτεϊνικά σκευάσματα στην Ελλάδα. Και, αφού δεν υπήρχαν, τα
δημιουργήσαμε! Το 2013, μετά από πολυετείς έρευνες στην επιλογή πρώτων υλών και πιστοποιημένες διεθνείς σπουδές, γίναμε περήφανοι ως πρώτοι δημιουργοί Βιολογικών Πρωτεϊνών στην Ελλάδα και Πρωτεϊνών από ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εμπλουτίζουμε διαρκώς τις προϊοντικές μας σειρές «Βιολόγος», με την
ίδια προσωπική προσήλωση στην καινοτομία και την ασυμβίβαστη έμφαση στην καθαρή πρώτη ύλη. Κορωνίδα μας, η εξαιρετική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη, από αμιγώς ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής. Αξιοποιούμε υποδειγματικά τις πολύτιμες και σπάνιες ελληνικές θρεπτικές πηγές, όπως το κρητικό χαρούπι. Κανένα προϊόν μας δεν περιέχει χρωστικές, αρώματα, πρόσθετα γλυκαντικά ή λεκιθίνη σόγιας.

Είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που δημιουργήσαμε Βιολογικά Βούτυρα από αυστηρά επιλεγμένους βιολογικούς σπόρους Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο πρότυπο εργαστήριό μας στην Τήνο, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψυχρής σύνθλιψης, έτσι ώστε τα Βούτυρα «Βιολόγος» να εγγυώνται τη μεγαλύτερη δυνατή θρεπτική αξία, αγνότητα και καθαρότητα αλλά και μοναδική γνήσια γεύση.

Στην εταιρία «Βιολόγος» είμαστε περήφανοι για τα πολύτιμα Λάδια Ψυχρής Έκθλιψης, από τις πλουσιότερες πηγές σε Λιπαρά Οξέα Ωμέγα 3 και 6, και σπάνια λόγω της υψηλής τους ποιότητα. Παράγονται στο πρότυπο εργαστήριό μας στην Τήνο, από εκλεκτούς σπόρους κορυφαίας προέλευσης, με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ψυχρής έκθλιψης, χωρίς ραφινάριμα και φιλτράρισμα. Έτσι, στον πυθμένα της συσκευασίας τους, θα βρείτε, ως ίζημα, το θρεπτικότατο βούτυρο του σπόρου!

Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».

Τα αιθέρια έλαια αποτελούν την «ζωτική ενέργεια» των φυτών, τον οργανικό τους «ιερό κώδικα», τη μοναδική και ανεπανάληπτη «ενεργειακή τους ταυτότητα». Το πολύτιμο κι ευεργετικό αυτό στάλαγμα έχει τέτοια στερεοχημική σύνθεση που επιτρέπει την ταχύτατη και σε βάθος απορρόφησή τους από τον οργανισμό μέσω της επιδερμίδας και της αναπνοής. Έτσι, τα αιθέρια έλαια εισχωρούν στην «καρδιά» του οργανισμού επιτυγχάνοντας αμεσότατο αποτέλεσμα και συμβάλλοντας πολλαπλά στο συνολικό ευ ζην.

Τα Καλλυντικά μας παράγονται με γνώση και αυστηρή φροντίδα στο πρότυπο εργαστήριό μας στην Τήνο, σύμφωνα με την ιδιαίτερη καλλυντική προσέγγιση της εταιρίας «Βιολόγος»: να προσφέρουμε προτάσεις περιποίησης που συμπυκνώνουν τη μέγιστη δυνατή καλλυντική ωφέλεια από την ίδια την αγνή, καθαρή πρώτη ύλη! Έτσι, το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ορατό και άμεσο από τα καλλυντικά που απλά περιέχουν τις ύλες αυτές ως μέρος της σύνθεσής τους.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας