ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το ευλογημένο κυκλαδίτικο νησί, με τα σπάνια και προστατευόμενα φυτά και βότανα, μας δίδαξε την αγάπη για το φυσικό και το ανόθευτο. Πάνω στη γη της, καλλιεργήθηκε το πάθος μας για τις ευεργετικές πρώτες ύλες και την αξιοποίησή τους για βρώση, θεραπεία και καλλυντική περιποίηση.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 2012

Ξεκινώντας το 2012 από ένα Κατάστημα εκλεκτών βιολογικών προϊόντων στην Τήνο και συλλέγοντας γνώση από πιστοποιημένες σπουδές και προσωπική έρευνα, με επιμονή στην καινοτομία και την αγνότητα, δημιουργήσαμε το Εργαστήριό μας. Από τότε, έχουμε κάθε χρόνο σταθερή αυξητική πορεία, υπηρετώντας την καινοτομία και εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας.

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΜΑΣ <<ΒΙΟΛΟΓΟΣ>>

Οι σειρές μας από αιθέρια έλαια, λάδια βάσης, καλλυντικά και ιαματικά προϊόντα, περιέχουν αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες από εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή αποστακτήρια. Καθώς μεγαλώνουμε, ενδυναμώνεται και ο σεβασμός μας στην πολύτιμη, καθαρή πρώτη ύλη. Παραμένουμε ασυμβίβαστοι στην αφοσίωσή μας στη φύση και τον άνθρωπο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

Ως αθλητές, αναζητούσαμε τα αγνότερα πρωτεϊνικά σκευάσματα στην Ελλάδα. Και, αφού δεν υπήρχαν, τα δημιουργήσαμε! Έχουμε την τιμή να είμαστε οι πρώτοι δημιουργοί Βιολογικών Πρωτεϊνών στην Ελλάδα και παραγωγοί Βιολογικών Λαδιών Ψυχρής Έκθλιψης. Επιπλέον, υπογράφουμε τις πρώτες Πρωτεΐνες από ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα μας. Κορωνίδα μας, η εξαιρετική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη, από αμιγώς ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τόσο τα Εργαστήριά μας, παραγωγής και συσκευασίας, όσο και οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι πιστοποιημένοι από τους σοβαρότερους φορείς. Ελεγχόμαστε σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας όπως ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη πιστοποίησης προκύψει στο μέλλον.

Συμμετέχουμε συστηματικά σε όλες τις καταξιωμένες εθνικές και διεθνείς Εκθέσεις, προωθώντας το όραμά μας και κατακτώντας διαρκώς ολοένα και περισσότερη αναγνώριση για πραγμάτωση των στόχων μας: να καλύψουμε όσο  το δυνατόν καλύτερα το δίκτυο διανομής των προϊόντων μας στην Ελλάδα αλλά και να εξάγουμε τα διακεκριμένα προϊόντα μας σε περισσότερες χώρες.

ΒΡΑΒΕΙΑ

MEDIA GALLERY

media-5
media-4
media-3
media-2
media-1
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ;

    Εαν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε τους καταλόγους χονδρικής Βιολόγος, συμπληρώστε την φόρμα ή μαθετε περισσότερα.